Autor:

Houbové kyselo II.

Ingredience
Houby  
Bobkový list  
Pepř celý
černý
 
Nové koření  
Sůl  
Šlehačka  
Kefír 1 lžíce
Tuk  
Vejce  
Hladká mouka  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

- Šlehačku vylijeme do misky, přidáme lžíci kefíru a necháme v teple 2 dny zkysnout. - Do hrne dáme vodu, houby, pepř, nové koření, bobkový list a osolíme. Vaříme cca 1 hodinu, aby byly houby měkké. - Zahustíme vodou+hladkou moukou - Na trošce tuku usmažíme osolená vajíčka - Po zahuštění přidáme zkyslou šlehašku a usmažená vejce - Dochutíme octem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Houbové kyselo II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web