Autor:

Houbové kyselo II.

Ingredience
Houby  
Bobkový list  
Pepř celý
černý
 
Nové koření  
Sůl  
Šlehačka  
Kefír 1 lžíce
Tuk  
Vejce  
Hladká mouka  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

- Šlehačku vylijeme do misky, přidáme lžíci kefíru a necháme v teple 2 dny zkysnout. - Do hrne dáme vodu, houby, pepř, nové koření, bobkový list a osolíme. Vaříme cca 1 hodinu, aby byly houby měkké. - Zahustíme vodou+hladkou moukou - Na trošce tuku usmažíme osolená vajíčka - Po zahuštění přidáme zkyslou šlehašku a usmažená vejce - Dochutíme octem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Houbové kyselo II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web