Autor:

Houbové kyselo II.

Ingredience
Houby  
Bobkový list  
Pepř celý
černý
 
Nové koření  
Sůl  
Šlehačka  
Kefír 1 lžíce
Tuk  
Vejce  
Hladká mouka  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

- Šlehačku vylijeme do misky, přidáme lžíci kefíru a necháme v teple 2 dny zkysnout. - Do hrne dáme vodu, houby, pepř, nové koření, bobkový list a osolíme. Vaříme cca 1 hodinu, aby byly houby měkké. - Zahustíme vodou+hladkou moukou - Na trošce tuku usmažíme osolená vajíčka - Po zahuštění přidáme zkyslou šlehašku a usmažená vejce - Dochutíme octem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Zelené thajské kari s kuřetem Kapusta? Vezměte ji na milost! Články z

Komentáře k receptu: Houbové kyselo II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web