Autor:

Houbová nádivka II.

Střední
Ingredience
Čerstvé houby
nebo hrnek sušených hub
1,5 hrnek
Cibule
větší
1 ks
Mléko 1 hrnek
Máslo 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Houska 4 ks
Vejce 5 ks
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Na másle osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme houby a dusíme do měkka.
Směs necháme vychladnout, přidáme žloutky, sůl, prolisovaný česnek a v mléce namočené housky. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
Hmotu nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané dortové formy a zvolna pečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Houbová nádivka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web