Autor:

Houbová nádivka II.

Střední
Ingredience
Čerstvé houby
nebo hrnek sušených hub
1,5 hrnek
Cibule
větší
1 ks
Mléko 1 hrnek
Máslo 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Houska 4 ks
Vejce 5 ks
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Na másle osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme houby a dusíme do měkka.
Směs necháme vychladnout, přidáme žloutky, sůl, prolisovaný česnek a v mléce namočené housky. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
Hmotu nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané dortové formy a zvolna pečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Houbová nádivka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web