Houbová Agáta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrst sušené houby
    • 1,5
      l voda
    • 1
      kostka drůbeží vývar
    • 250
      ml mléko
    • mouka na jíšku
    • olej na jíšku
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do studené vody dáme vařit kostku vývaru a houby. Vaříme, až jsou houby měkké. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme, rozšleháme a vlijeme do polévky. Po kapkách přidáváme citronovou šťávu podle chuti. Podáváme s opečenou houskou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.