Hot dog from Olomouc

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olomoucké tvarůžky (syrečky) Tyčinky
    • rohlík Rovné
    • chilli
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rohlíkům odkrojíme špičku, rukojetí vařečky vytvoříme otvor a vložíme do něj tyčinku obalenou v koření. Špičku rohlíku vrátíme na místo, případně připevníme párátkem.
2
Do průměrného rohlíku se vejde jedna celá a kousek další tyčinky.
3
Každý rohlík zvlášť zabalíme do alobalu. Zapečeme v troubě.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • Luis
    Luis |

    14. 7. 2013 16:10

    You have shed a ray of susinnhe into the forum. Thanks!

  • Paul
    Paul |

    17. 4. 2011 18:15

    ty píčo si chytra az do prdele, se z toho sejra v rohliku neposer :-$

  • prndulína
    prndulína |

    23. 2. 2011 11:14

    ty chytrolíne právě proto se tomu říká po Olomoucku - tvarůžky.. blik cvak? ;-)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    11. 8. 2006 09:04

    Paul:můj muž si tam dává na střídačku,párek a tvarůžky.Taky si myslí,že tam musí mít aspoň kousek"psa"..o)

  • Paul
    Paul |

    10. 8. 2006 22:41

    Ja si myslim, ze do hot-dog ma obsahovat aj parek. Este sem nevidel "tepleho psa" bez parku.

  • wlastislawa
    wlastislawa |

    19. 7. 2006 12:20

    Hrot na Hotdogy není třeba. Stačí i normální dřevěná vařečka, jen je třeba po zabodnutí do rohlíku na všech stranách střídku rovnoměrně stlačit - dělám to na prkénku - jakoby válím koncem vařečky rohlík zevnitř, až má otvor dostatečný průměr pro zasunutí tvarůžku. Naposled jsem nesehnala tvarůžky, tak jsem použila pivní sýr nakrájený na příslušný rozměr a obalený v ďábelské směsi - v alobalu nad horkým popelem z ohýnku to byla delikatesa.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    8. 6. 2006 11:18

    Jano, ten já nemám, takže nadále budeme tuto delikatesu konzumovat vyteklou:-))))))))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    8. 6. 2006 10:57

    Jaroslavo,já jsem to opravdu napíchla na ten hrot na Hotdog.Šlo to bez problémů a moc nám to chutnalo.:o)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    8. 6. 2006 10:05

    Chuťově vynikající, jen se mi nepodařilo zasunout tyčinku do rohlíku a silnější vařečkou už bych potrhala rohlík:-(( To by chtělo takový ten hrot na hotdogy. Musela jsem rohlík nakrojit po délce a vmáčknout tyčinku. Nebylo to esteticky "ono", protože po roztavení to lezlo všema dírama ven:-)))))))))) Ale chuť to mělo boží:-))))))))))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    17. 5. 2006 08:18

    Já jsem si to už upekla..Je to skvělé a je jed no,jeslti jsou tvargle dozrálé či nikol-jak se často v obchodech stává,.......i..ono se to stejně v rohlíčku rozteče......mńam,mňam,mňam..o)))))

  • Marsí
    Marsí |

    10. 5. 2006 13:07

    Jéééžkovy oči....to zase bude dobroučký smrádeček...:o)))

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    10. 5. 2006 12:07

    Skvělý nápad!! Díky:-)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    10. 5. 2006 11:56

    Výborný nápad!Jsme milovníky tvarglí,tak tohle musíme vyzkoušet..o))

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    10. 5. 2006 11:49

    Dělávám s párky a s hořčicí,ty tvarůžky jsou bezva a šup s tím na gril.:-)