Hořící kuře Attila

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 6
      ks žampiony
    • kečup - jemný
    • vývar
    • sůl
    • panák malý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené vykostěné kuře, zasypeme paprikou, osolíme, podlijeme vývarem. Přidáme nakrájené papriky a rajčata, žampiony a dusíme do měkka. Hotové zahustíme kečupem. Když dáváme směs na talíř polijeme ji teplou pálenkou a zapálíme.
2
Příloha: hranolky, americké brambory, krokety.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.