Autor:

Hořící kuře Attila

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Cibule 2 ks
Sádlo 2 lžíce
Paprika 2 ks
Rajčata 2 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Pálivá paprika 1 lžička
Žampiony 6 ks
Kečup - jemný  
Vývar  
Sůl  
Panák
malý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené vykostěné kuře, zasypeme paprikou, osolíme, podlijeme vývarem. Přidáme nakrájené papriky a rajčata, žampiony a dusíme do měkka. Hotové zahustíme kečupem. Když dáváme směs na talíř polijeme ji teplou pálenkou a zapálíme.
Příloha: hranolky, americké brambory, krokety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Hořící kuře Attila

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web