Autor:

Hořící kuře Attila

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Cibule 2 ks
Sádlo 2 lžíce
Paprika 2 ks
Rajčata 2 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Pálivá paprika 1 lžička
Žampiony 6 ks
Kečup - jemný  
Vývar  
Sůl  
Panák
malý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené vykostěné kuře, zasypeme paprikou, osolíme, podlijeme vývarem. Přidáme nakrájené papriky a rajčata, žampiony a dusíme do měkka. Hotové zahustíme kečupem. Když dáváme směs na talíř polijeme ji teplou pálenkou a zapálíme.
Příloha: hranolky, americké brambory, krokety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Hořící kuře Attila

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web