Autor:

Horehronské koleno

Snadné
Ingredience
Uzené koleno
nebo uzené maso
 
Kysané zelí  
Brambory  
Máslo  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Uvaříme uzené maso. Do hrnce dáme nakrájené brambory, kysané zelí a kusy uvařeného uzeného. Uvaříme ve vývaru z uzeného do měkka.

Vyjmeme na talíř a brambory polejeme máslem, ve kterém jsme opražili česnek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Horehronské koleno

Komentáře

  1. Anonym   17.05.2007 | 20:21 | reagovat |

    Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...

  2. Ivana Přikrylová   17.05.2007 | 10:57 | reagovat |

    Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?

  3. Blanka Plašilová   16.05.2007 | 20:01 | reagovat |

    Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!

  4. Anonym   16.05.2007 | 11:18 | reagovat |

    Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web