Autor:

Hořčičná pečená mrkev

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Mrkev 3 ks
Sůl  
Máslo
rozpuštěné
2 lžíce
Červená chilli paprička
malá, kousek (nebo sušené chilli vločky) - podle chuti
 
Česnek 1 stroužek
Francouzská hořčice 2 lžička
Med 1 lžička
Anglická slanina 4 plátek
Hořčičná pečená mrkev

Postup přípravy:

Mrkev oloupejte a nakrájejte - pokud je užší tak na špalíčky se šikmým řezem, pokud je tlustší tak na širší plátky. 3 minuty předvařte v osolené vodě.

Mezitím si smíchejte máslo, hořčici, med, sůl, nakrájenou slaninu a nasekanou chilli papričku a česnek. Smíchejte s mrkví, vysypte na plech vyložený pečícím papírem nebo do menší zapékací misky a pečte na 170°C asi 10 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krém s lesním ovocem Články z

Komentáře k receptu: Hořčičná pečená mrkev

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web