Autor:

Horalské ražniči

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Eidam sýr 100 g
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky a vlhkou paličkou naklepeme. Na špízové jehly, nebo na špejle střídavě napichujeme plátky masa, sýra, cibule a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na folie alobalu rovněž potřené olejem. Pevně zabalíme a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme - rozstřihneme a dopečeme ještě asi 10 minut do kůrčičky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Horalské ražniči

Komentáře

  1. janvykouk   19.01.2013 | 13:21 | reagovat |

    moc moc dobré :-)

  2. Radka   20.01.2007 | 14:57 | reagovat |

    Už jsem jej několikrát dělala a je viníkající, není s tím moc práce a krásně voní. Doporučuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web