Autor:

Horalské ražniči

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Eidam sýr 100 g
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky a vlhkou paličkou naklepeme. Na špízové jehly, nebo na špejle střídavě napichujeme plátky masa, sýra, cibule a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na folie alobalu rovněž potřené olejem. Pevně zabalíme a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme - rozstřihneme a dopečeme ještě asi 10 minut do kůrčičky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Horalské ražniči

Komentáře

  1. janvykouk   19.01.2013 | 13:21 | reagovat |

    moc moc dobré :-)

  2. Radka   20.01.2007 | 14:57 | reagovat |

    Už jsem jej několikrát dělala a je viníkající, není s tím moc práce a krásně voní. Doporučuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web