Horalské ražniči

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • 100
      g eidam sýr
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky a vlhkou paličkou naklepeme. Na špízové jehly, nebo na špejle střídavě napichujeme plátky masa, sýra, cibule a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na folie alobalu rovněž potřené olejem. Pevně zabalíme a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme - rozstřihneme a dopečeme ještě asi 10 minut do kůrčičky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • janvykouk
    janvykouk |

    19. 1. 2013 13:21

    moc moc dobré :-)

  • Radka
    Radka |

    20. 1. 2007 14:57

    Už jsem jej několikrát dělala a je viníkající, není s tím moc práce a krásně voní. Doporučuji