Autor:

Horalské ražniči

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Eidam sýr 100 g
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky a vlhkou paličkou naklepeme. Na špízové jehly, nebo na špejle střídavě napichujeme plátky masa, sýra, cibule a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na folie alobalu rovněž potřené olejem. Pevně zabalíme a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme - rozstřihneme a dopečeme ještě asi 10 minut do kůrčičky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Horalské ražniči

Komentáře

  1. janvykouk   19.01.2013 | 13:21 | reagovat | závadný

    moc moc dobré :-)

  2. Radka   20.01.2007 | 14:57 | reagovat | závadný

    Už jsem jej několikrát dělala a je viníkající, není s tím moc práce a krásně voní. Doporučuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web