Autor:

Horácká polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory 300 g
Mléko 1/4 l
Hladká mouka 30 g
Voda 1,5 l
Pepř mletý 5 ks
Nové koření 5 ks
Bobkový list 2 ks
Tymián 1 špetka
Cibule 1 ks
Sůl  
Ocet  
Kopr  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory nakrájíme na kostičky, povaříme je ve vodě, když jsou téměř měkké, přidáme do polévky mléko, ve kterém jsme rozmíchali mouku, dobře ještě provaříme. Zvlášt v hrnečku uvaříme koření a cibuli a odvar procedíme do polévky, chvíli povaříme a pak dochutíme octem a solí. Můžeme do polévky ještě nasekat kopr pro zjemnění chuti a kousek másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Horácká polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web