Autor:

Holstynske rizky

Snadné
Ingredience
Hovězí maso
menší
6 plátek
Strouhanka 1/2 kg
Masox 1 ks
Cibule  
Vejce  
Kari  
Sůl  
Olej  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naklepeme, osolime a posypeme kari korenim. Dame si do kastrulku uvarit masox, a pokracujeme tak, ze maso nejprve obalime ve strouhance, potom v rozslehanem vejci, zlehka opeceme v panvi a naklademe maso do pekace. Na kazdy platek masa polozime kousky a zasypeme hodne cibuli. Nakonec vse zalijeme masoxem a dame do trouby. Podavame s bramborem nebo s ryzi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Holstynske rizky

Komentáře

  1. Jozef T.   14.01.2012 | 15:50 | reagovat | závadný

    Ak je to v preklade "Holsteiner Schnitzel", tak je od neho vzdialený na niekolko svetelných rokov.
    Nie, zeby "Holsteiner Schnitzel" bolo moje najoblúbenejsie jedlo, ale tento recept nie je nic, co by sa s ním mohlo porovnávat. Ak je to ceská verzia niecoho, co podla mena sa hodne podobá mnou spomínaného, ale má to byt nieco úple iné, tak potom prosím o prepácenie. Dakujem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web