Holstynske rizky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      plátek hovězí maso menší
    • 0,5
      kg strouhanka
    • 1
      ks masox
    • cibule
    • vejce
    • kari
    • sůl
    • olej
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolime a posypeme kari korenim. Dame si do kastrulku uvarit masox, a pokracujeme tak, ze maso nejprve obalime ve strouhance, potom v rozslehanem vejci, zlehka opeceme v panvi a naklademe maso do pekace. Na kazdy platek masa polozime kousky a zasypeme hodne cibuli. Nakonec vse zalijeme masoxem a dame do trouby. Podavame s bramborem nebo s ryzi.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    14. 1. 2012 15:50

    Ak je to v preklade "Holsteiner Schnitzel", tak je od neho vzdialený na niekolko svetelných rokov. Nie, zeby "Holsteiner Schnitzel" bolo moje najoblúbenejsie jedlo, ale tento recept nie je nic, co by sa s ním mohlo porovnávat. Ak je to ceská verzia niecoho, co podla mena sa hodne podobá mnou spomínaného, ale má to byt nieco úple iné, tak potom prosím o prepácenie. Dakujem.