Autor:

Holandský řízek

Snadné
Ingredience
Mleté maso - vepřové 500 g
Sýr 100 g
Vejce 1 ks
Mléko 50 ml
Cibule 1 ks
Anglická slanina 100 g
Sůl 2 lžička
Česnek 4 stroužek
Majoránka 2 lžička
Pepř mletý 1 lžička
na obaleni
Rozšlehané vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
na smažení
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Cibuli, česnek a anglickou nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Dáme alespoň na hodinu uležet do lednice.
Pak ze směsi vytvoříme řízky, které obalíme v trojobalu. Smažíme na oleji (kdo nesnáší mastné, může zapéct v troubě).
Podáváme s bramborem, kaší nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Holandský řízek

Komentáře

  1. Kudr   10.08.2014 | 1:39 | reagovat | závadný

    To jsou karbanátky, nebo sekaná, ale určitě ne holandský řízek. Vepřové maso a sýr. V poměru 2:1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web