Autor:

Holandský řízek

Snadné
Ingredience
Mleté maso - vepřové 500 g
Sýr 100 g
Vejce 1 ks
Mléko 50 ml
Cibule 1 ks
Anglická slanina 100 g
Sůl 2 lžička
Česnek 4 stroužek
Majoránka 2 lžička
Pepř mletý 1 lžička
na obaleni
Rozšlehané vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
na smažení
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Cibuli, česnek a anglickou nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Dáme alespoň na hodinu uležet do lednice.
Pak ze směsi vytvoříme řízky, které obalíme v trojobalu. Smažíme na oleji (kdo nesnáší mastné, může zapéct v troubě).
Podáváme s bramborem, kaší nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Holandský řízek

Komentáře

  1. Kudr   10.08.2014 | 1:39 | reagovat |

    To jsou karbanátky, nebo sekaná, ale určitě ne holandský řízek. Vepřové maso a sýr. V poměru 2:1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web