Autor:

Holandská vejce

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
8 ks
Uzené maso - vařené 300 g
Sýr 200 g
Zakysaná smetana 1 ks
Žloutek 2 ks

Postup přípravy:

Vejce nakrájíme kráječem na plátky. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Do vymazaného pekáče uložíme vrstvu vaječných plátků, posypeme polovinou uzeného masa, posypeme polovinou sýra, polejeme polovinou smetany, rozmíchanou se 2 žloutky a uložíme opakovaně další vrstvu. Vložíme do trouby a krátce dozlatova zapečeme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát z bílého zelí a paprik Barevná Jižní Afrika Články z

Komentáře k receptu: Holandská vejce

Komentáře

  1. Marie Horáková   21.03.2006 | 8:51 | reagovat |

    Dělám také, ale prokládám plátky vařených brambor a k tomu již jen salát.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web