Autor:

Holandská vejce

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
8 ks
Uzené maso - vařené 300 g
Sýr 200 g
Zakysaná smetana 1 ks
Žloutek 2 ks

Postup přípravy:

Vejce nakrájíme kráječem na plátky. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Do vymazaného pekáče uložíme vrstvu vaječných plátků, posypeme polovinou uzeného masa, posypeme polovinou sýra, polejeme polovinou smetany, rozmíchanou se 2 žloutky a uložíme opakovaně další vrstvu. Vložíme do trouby a krátce dozlatova zapečeme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Holandská vejce

Komentáře

  1. Marie Horáková   21.03.2006 | 8:51 | reagovat | závadný

    Dělám také, ale prokládám plátky vařených brambor a k tomu již jen salát.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web