Holandská polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer kousek
    • pórek
    • kapie
    • petrželka
    • máslo kousek
    • 300
      g vepřové maso nebo hovězí maso
    • masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience nakrájíme na úzké nudličky, pórek na kolečka.
2
Maso osmažíme na másle, zalijeme asi litrem vody, přidáme mrkev, petržel, celer, masox a necháme vařit. (Utvořenou kalnou pěnu sbíráme, aby byla polévka čistá)
3
Až je maso měkké přidáme pórek, kapii a petrželku. Již nevaříme a stáhneme z plotny.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • amsterdam
    amsterdam |

    6. 3. 2012 15:27

    :-D

  • veronika buricova
    veronika buricova |

    13. 10. 2007 18:00

    ani v tureckych ci marokanskych obchodech neni k nalezeni.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    9. 8. 2006 13:06

    Pane Tomasi, take byste mel takove starosti, kdybyste nezil v Cechach jako nekteri z nas...

  • Tomáš
    Tomáš |

    9. 8. 2006 00:43

    Teda holky vy máte starosti. Hlavně, že je petržel u nás ne?

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    15. 3. 2006 20:00

    Tak ji v receptu vynechejte.

  • Kamila Tkadlecova
    Kamila Tkadlecova |

    15. 3. 2006 19:52

    Ahoj Jano, to bylo dobry! Bydlela jsem v Holandsku 4 roky a taky jsem ji nikdy nenasla

  • jana Horakova
    jana Horakova |

    8. 1. 2006 02:39

    Mila Lado kde v Holandsku koupis petrzel? Maji jen zelenou ale korenovou ne