Hohenwartské fazole s uzeným

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
2 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,6
      kg krkovice - uzená
    • 2
      ks červená cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      dl kečup
    • 2
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce olej
    • pepř mletý
    • tymián
    • 5
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř celý
    • sůl
    • 1
      kostka masox
    • fazole tmavé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
2
V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
3
Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a masox. Zavřeme papiňák a asi 30 minut vaříme dál.
4
Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hladkou moukou. A sníme.
Zařazení: Maso Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    15. 1. 2016 17:27

    Namočené fazole vařit v papiňáku 40 minut =-O to je už teď návod na fazolovou kaši :-! .Dalších 30 minut už ani nekomentuji,protože kaši jsem zahusťovat ještě neviděla.Lidi přemýšlejte!