Autor:

Hohenwartské fazole s uzeným

2 minut PT0H2M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Krkovice - uzená 0,6 kg
Červená cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Rajský protlak 1 plechovka
Kečup 1 dl
Cukr 2 lžíce
Olej 5 lžíce
Pepř mletý  
Tymián  
Bobkový list 5 ks
Nové koření 5 ks
Pepř celý 10 ks
Sůl  
Masox 1 kostka
Fazole
tmavé
 
Hohenwartské fazole s uzeným

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a masox. Zavřeme papiňák a asi 30 minut vaříme dál.
Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hladkou moukou. A sníme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty Články z

Komentáře k receptu: Hohenwartské fazole s uzeným

Komentáře

  1. Jana   15.01.2016 | 17:27 | reagovat | závadný

    Namočené fazole vařit v papiňáku 40 minut =-O to je už teď návod na fazolovou kaši :-! .Dalších 30 minut už ani nekomentuji,protože kaši jsem zahusťovat ještě neviděla.Lidi přemýšlejte!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web