Autor:

Hohenwartské fazole s uzeným

2 minut PT0H2M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Krkovice - uzená 0,6 kg
Červená cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Rajský protlak 1 plechovka
Kečup 1 dl
Cukr 2 lžíce
Olej 5 lžíce
Pepř mletý  
Tymián  
Bobkový list 5 ks
Nové koření 5 ks
Pepř celý 10 ks
Sůl  
Masox 1 kostka
Fazole
tmavé
 
Hohenwartské fazole s uzeným

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a masox. Zavřeme papiňák a asi 30 minut vaříme dál.
Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hladkou moukou. A sníme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Hohenwartské fazole s uzeným

Komentáře

  1. Jana   15.01.2016 | 17:27 | reagovat |

    Namočené fazole vařit v papiňáku 40 minut =-O to je už teď návod na fazolovou kaši :-! .Dalších 30 minut už ani nekomentuji,protože kaši jsem zahusťovat ještě neviděla.Lidi přemýšlejte!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web