Autor:

Hnědá polévka

Střední
Ingredience
Olivový olej  
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Vařené brambory
(Zužitkujeme zbylé brambory) - kdo nemá vařené brambory, může do polévky nakrájet větší syrový bramb
 
Voda
Nebo vývar z brambor
 
Sušené houby
Nebo čerstvé houby či žampiony
 
Chleba
Pár krajíčků (Můžeme použít starší i tvrdý chléb)
 
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme na olivový olej dusit nadrobno nakrájenou větší cibuli, přidáme dvě lžíce hladké mouky a umícháme jíšku, do které přidáme brambory a ty do jíšky rozmačkáme, pak přilejeme horkou vodu, pokud nemáme brambory vařené, můžeme dát brambory syrové, nakrájené na malé kostečky, přidáme sušené houby nebo čerstvé, dále přidáme na kousky chléb, osolíme, opepříme a vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme na plátky česnek a majoránku. Zamícháme a můžeme papat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Hnědá polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web