Autor:

Hnědá polévka

Střední
Ingredience
Olivový olej  
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Vařené brambory
(Zužitkujeme zbylé brambory) - kdo nemá vařené brambory, může do polévky nakrájet větší syrový bramb
 
Voda
Nebo vývar z brambor
 
Sušené houby
Nebo čerstvé houby či žampiony
 
Chleba
Pár krajíčků (Můžeme použít starší i tvrdý chléb)
 
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme na olivový olej dusit nadrobno nakrájenou větší cibuli, přidáme dvě lžíce hladké mouky a umícháme jíšku, do které přidáme brambory a ty do jíšky rozmačkáme, pak přilejeme horkou vodu, pokud nemáme brambory vařené, můžeme dát brambory syrové, nakrájené na malé kostečky, přidáme sušené houby nebo čerstvé, dále přidáme na kousky chléb, osolíme, opepříme a vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme na plátky česnek a majoránku. Zamícháme a můžeme papat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Hnědá polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web