Hnědá pohanka se zelím a žampióny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: MartinV

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice pohanka
    • 3
      sklenice voda
    • 1
      hrst žampiony
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička kurkuma
    • 0,5
      koriandr
    • 4
      ks nové koření
    • 1
      ks bobkový list
    • 2
      sklenice bílé zelí
    • 1
      ks petržel krájená na kostičky
    • mrkev krájená na kostičky
    • 2
      ks kardamom

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do většího hrnce dáme vodu, pohanku a sítko s kořením. Pohanku vaříme přikrytou 5 minut. Mezitím nakrájíme zeleninu a žampióny (můžeme použít i nabobtnalé sučené houby).
2
Vše přihodíme do hrnce, osolíme, promícháme, vaříme přikryté 10 minut. Odstavíme, nacháme 5 minut dojít pod utěrkou. Vmíchíme olivový olej a podáváme.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.