Autor:

Hnědá pohanka se zelím a žampióny

Střední
Ingredience
Pohanka 1 sklenice
Voda 3 sklenice
Žampiony 1 hrst
Sůl 1 lžička
Kurkuma 1 lžička
Koriandr 1/2 
Nové koření 4 ks
Bobkový list 1 ks
Bílé zelí 2 sklenice
Petržel
krájená na kostičky
1 ks
Mrkev
krájená na kostičky
 
Kardamom 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Do většího hrnce dáme vodu, pohanku a sítko s kořením. Pohanku vaříme přikrytou 5 minut. Mezitím nakrájíme zeleninu a žampióny (můžeme použít i nabobtnalé sučené houby).

Vše přihodíme do hrnce, osolíme, promícháme, vaříme přikryté 10 minut. Odstavíme, nacháme 5 minut dojít pod utěrkou. Vmíchíme olivový olej a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Hnědá pohanka se zelím a žampióny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web