Autor:

Hnědá pohanka se zelím a žampióny

Střední
Ingredience
Pohanka 1 sklenice
Voda 3 sklenice
Žampiony 1 hrst
Sůl 1 lžička
Kurkuma 1 lžička
Koriandr 1/2 
Nové koření 4 ks
Bobkový list 1 ks
Bílé zelí 2 sklenice
Petržel
krájená na kostičky
1 ks
Mrkev
krájená na kostičky
 
Kardamom 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Do většího hrnce dáme vodu, pohanku a sítko s kořením. Pohanku vaříme přikrytou 5 minut. Mezitím nakrájíme zeleninu a žampióny (můžeme použít i nabobtnalé sučené houby).

Vše přihodíme do hrnce, osolíme, promícháme, vaříme přikryté 10 minut. Odstavíme, nacháme 5 minut dojít pod utěrkou. Vmíchíme olivový olej a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Hnědá pohanka se zelím a žampióny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web