Hlávkové zelí s křenem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2,5
      kg bílé zelí
    • 300
      g cukr
    • 1
      ks deko Sáček
    • 3
      cibule
    • 3
      dl ocet
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      dl strouhaný křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí jemně nakrouháme na nudličky, přidáme nakrájenou cibuli o ostatní přísady a dukladně promícháme. Necháme přes noc v chladu odležet.
2
Naplníme do sklenic uložíme do chladu a temna a za 3 týdny můžeme konzumovat k masu, ovaru, uzeninám, ke grilovaným pochoutkám a zapíjíme vychlazeným pivem.
Zařazení: Zdravě i chutně
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Renata
    Renata |

    10. 11. 2013 10:39

    dobrý den zelí je moc dobré ;-) jen nevím jak dlouho vydrží,když se nezavařuje :-[ děkuji O:-)

  • Věra
    Věra |

    3. 11. 2006 08:48

    Jaké kategorie receptů máš rád Karle H. ? "-))

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    2. 11. 2006 16:12

    Před 3 týdny jsem to poprvé zkusila udělat, a jak praví Karel - nááářez. Je to moc dobré, také jsem dala méně octa, výhoda je, že se to nezavařuje a je to stále čerstvé. Ono z toho moc skleniček není, asi přidělám další várku.

  • Karel Hendl
    Karel Hendl |

    2. 11. 2006 15:45

    Náááářez super nářez nemá to chybu moc mi chutná vitaminová bomba davam míň octa a přidávám citronovou šťavu. mášli ještě nějake super recepty poslat prosím:)