Autor:

Herteplé s fazulú

Střední
Ingredience
Fazole 20 g
Brambory 60 g
Sádlo
se škvarky
8 g
Cibule 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Z luštěnin

Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme v téže vodě a scedíme. Brambory uvařené ve slupce oloupeme a na hrubo rozšťoucháme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na škvarkovém sádle, promícháme s brambory i fazolemi, osolíme. Podáváme posypané smaženou cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Herteplé s fazulú

Komentáře

  1. Helena   06.06.2011 | 19:04 | reagovat |

    To je něco na způsob nastavované kaše a tu máme moc rádi,fazole nám také chutnají,tak už vím,co bude zítra k obědu.Manželovi osmažím ještě kolečko salámu,aby nebrblal a bude to v cajku.Děkuji za pěkný nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web