Autor:

Herteplé s fazulú

Střední
Ingredience
Fazole 20 g
Brambory 60 g
Sádlo
se škvarky
8 g
Cibule 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Z luštěnin

Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme v téže vodě a scedíme. Brambory uvařené ve slupce oloupeme a na hrubo rozšťoucháme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na škvarkovém sádle, promícháme s brambory i fazolemi, osolíme. Podáváme posypané smaženou cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Herteplé s fazulú

Komentáře

  1. Helena   06.06.2011 | 19:04 | reagovat |

    To je něco na způsob nastavované kaše a tu máme moc rádi,fazole nám také chutnají,tak už vím,co bude zítra k obědu.Manželovi osmažím ještě kolečko salámu,aby nebrblal a bude to v cajku.Děkuji za pěkný nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web