Autor:

Herteplé s fazulú

Střední
Ingredience
Fazole 20 g
Brambory 60 g
Sádlo
se škvarky
8 g
Cibule 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Z luštěnin

Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme v téže vodě a scedíme. Brambory uvařené ve slupce oloupeme a na hrubo rozšťoucháme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na škvarkovém sádle, promícháme s brambory i fazolemi, osolíme. Podáváme posypané smaženou cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jarní koláčky s hráškem Koláče nemusí být jen sladké. Zkuste to jednou pro změnu na slano Články z

Komentáře k receptu: Herteplé s fazulú

Komentáře

  1. Helena   06.06.2011 | 19:04 | reagovat |

    To je něco na způsob nastavované kaše a tu máme moc rádi,fazole nám také chutnají,tak už vím,co bude zítra k obědu.Manželovi osmažím ještě kolečko salámu,aby nebrblal a bude to v cajku.Děkuji za pěkný nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web