Hermelín s olivami v pršutu

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks hermelín nebo camembert
    • 10
      ks olivy bez pecek 8 -
    • 4
      plátek pršut nebo sušená šunka
    • hladká mouka
    • rozšlehané vejce
    • strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny rozbalíme a položíme na stůl, špičatým ostrým nožem uděláme do každého 4-5 vpichů, do vpichů zasuneme olivy (černé, zelené, s papričkou) a každý Hermelín pak pevně obalíme dvěma plátky pršutu.
2
Takto připravený Hermelín obalíme v klasickém trojobalu (můžeme i dvakrát) a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou, smetanovým dipem, zeleninou... nebo v housce (burgeru) s dipem a zeleninou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lhotská
    Lhotská |

    24. 4. 2016 20:05

    Výborná kombinace, chválím a doporučuji.

  • Lhotská
    Lhotská |

    24. 4. 2016 20:05

    Výborná kombinace, chválím a doporučuji.

  • Radka
    Radka |

    9. 12. 2015 13:14

    Rychly a vynikajici, dekuji.

  • Erika
    Erika |

    16. 1. 2015 18:58

    Výborná večeře u který nestojím dýl něž půl hodiny :-)) :-))

  • Erika
    Erika |

    16. 1. 2015 18:57

    Výborná večeře u který nestojím dýl něž půl hodiny :-)) :-))