Autor:

Hermelín na grilu

Střední
Ingredience
Hermelín  
Pepř mletý  
Grilovací koření  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelín rozprostřeme na alobal, lehce okořeníme grilovacím kořením a barevným pepřem (z mlýnku). Poté zakápneme olejem a zabalíme. Necháme hodinku uležet a na mírně rozehřátém grilu necháme 10-15 minut grilovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hermelín na grilu

Komentáře

  1. helen drapalova   23.08.2009 | 21:24 | reagovat |

    uzasny recept, delavam k nemu dip z tatarky helmansky, bileho jogurtu, brusinek a dezertniho vina, k tomu rozpecena bageta, mnam

  2. Jitka Bublová   27.07.2009 | 15:05 | reagovat |

    Výborné je to s kořením Mexiko od Kotányi - mimořádně vydařená chuť! Koření rozmíchám v oleji, obalím v tom hermelíny a pak jak je výše uvedeno, dokonce ani nencháváme odležet. Se zeleninovým salátem naprosto luxusní záležitost.

  3. Zuzka Dufková   27.07.2009 | 14:02 | reagovat |

    výborný recept... ještě je dobré pod a na hermelín dát cibuli... je to moooc dobré :-)

  4. hedvika kramlová   23.07.2009 | 18:09 | reagovat |

    takto připravený hermelín si můžeme udělat také v troubě:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web