Autor:

Hermelín na grilu

Střední
Ingredience
Hermelín  
Pepř mletý  
Grilovací koření  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelín rozprostřeme na alobal, lehce okořeníme grilovacím kořením a barevným pepřem (z mlýnku). Poté zakápneme olejem a zabalíme. Necháme hodinku uležet a na mírně rozehřátém grilu necháme 10-15 minut grilovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hermelín na grilu

Komentáře

  1. helen drapalova   23.08.2009 | 21:24 | reagovat |

    uzasny recept, delavam k nemu dip z tatarky helmansky, bileho jogurtu, brusinek a dezertniho vina, k tomu rozpecena bageta, mnam

  2. Jitka Bublová   27.07.2009 | 15:05 | reagovat |

    Výborné je to s kořením Mexiko od Kotányi - mimořádně vydařená chuť! Koření rozmíchám v oleji, obalím v tom hermelíny a pak jak je výše uvedeno, dokonce ani nencháváme odležet. Se zeleninovým salátem naprosto luxusní záležitost.

  3. Zuzka Dufková   27.07.2009 | 14:02 | reagovat |

    výborný recept... ještě je dobré pod a na hermelín dát cibuli... je to moooc dobré :-)

  4. hedvika kramlová   23.07.2009 | 18:09 | reagovat |

    takto připravený hermelín si můžeme udělat také v troubě:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web