Hermelín na grilu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hermelín
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín rozprostřeme na alobal, lehce okořeníme grilovacím kořením a barevným pepřem (z mlýnku). Poté zakápneme olejem a zabalíme. Necháme hodinku uležet a na mírně rozehřátém grilu necháme 10-15 minut grilovat.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • helen drapalova
    helen drapalova |

    23. 8. 2009 21:24

    uzasny recept, delavam k nemu dip z tatarky helmansky, bileho jogurtu, brusinek a dezertniho vina, k tomu rozpecena bageta, mnam

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    27. 7. 2009 15:05

    Výborné je to s kořením Mexiko od Kotányi - mimořádně vydařená chuť! Koření rozmíchám v oleji, obalím v tom hermelíny a pak jak je výše uvedeno, dokonce ani nencháváme odležet. Se zeleninovým salátem naprosto luxusní záležitost.

  • Zuzka Dufková
    Zuzka Dufková |

    27. 7. 2009 14:02

    výborný recept... ještě je dobré pod a na hermelín dát cibuli... je to moooc dobré :-)

  • hedvika kramlová
    hedvika kramlová |

    23. 7. 2009 18:09

    takto připravený hermelín si můžeme udělat také v troubě:-))