Autor:

Hemenex po mexicku

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vepřové sádlo 1 lžíce
Šunka 7 plátek
Ďábelské koření 1 špetka
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 3 špetka
Chilli 1 špetka
Vejce 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na pánvi rozpálíme sádlo a rozprostřeme šunku (tak, aby byla pokrytá celá pánev). Šunku necháme asi 2 minuty smažit a poté polijeme vejci. Hned potom (vejce MUSÍ být tekutá) osolíme, opepříme a okořeníme.
Necháme asi 4-7 minut na mírném ohni smažit, až nám vejce (skoro) ztuhnou. Hemenex přemístíme na talíř a ozdobíme nakrájenou kyselou okurkou. Podáváme nejlépe s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hemenex po mexicku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web