Autor:

Hemenex po mexicku

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vepřové sádlo 1 lžíce
Šunka 7 plátek
Ďábelské koření 1 špetka
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 3 špetka
Chilli 1 špetka
Vejce 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na pánvi rozpálíme sádlo a rozprostřeme šunku (tak, aby byla pokrytá celá pánev). Šunku necháme asi 2 minuty smažit a poté polijeme vejci. Hned potom (vejce MUSÍ být tekutá) osolíme, opepříme a okořeníme.
Necháme asi 4-7 minut na mírném ohni smažit, až nám vejce (skoro) ztuhnou. Hemenex přemístíme na talíř a ozdobíme nakrájenou kyselou okurkou. Podáváme nejlépe s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hemenex po mexicku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web