Hejkalův guláš

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g houbová směs
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks jablka menší
    • 1
      lžíce strouhaný křen
    • 6
      lžíce chlebová strouhanka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • hovězí vývar
    • majoránka
    • kmín
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na kolečka, jablko na menší kostičky a houby na větší kousky a vše společně osmahneme na oleji.
2
Potom podlijeme vývarem, přidáme sůl a koření a dusíme doměkka. Těsně před dokončením vmícháme strouhaný křen a zahustíme chlebovou strouhankou. Podáváme s chlebem.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Aťka Zámek
    Aťka Zámek |

    19. 10. 2005 22:15

    Přidala jsem na začátek slaninu drobně krájenou.Byla to bašta.

  • jana p
    jana p |

    10. 2. 2005 14:06

    hruza