Hejk na houbové čalamádě

Střední
Ingredience
Sůl  
Koření na ryby  
Máslo  
Ryba
Hejk, nebo jiná ryba
4 ks
Houbová čalamáda
sterilovaná
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby nasolíme, dáme do pekáčku, posypeme kořením, přidáme kousek másla a malinko podlijeme vodou. Dáme péct do trouby, asi po 15 min. přidáme čalamádu a dáme zapéct na dalších cca 10 minut. Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Hejk na houbové čalamádě

Komentáře

  1. Airan   17.10.2006 | 11:32 | reagovat |

    Vyborne zdrave jidlo! Delam to s rajcata a houby, calamada me nenapadla, vinikajici napad pani Malinova:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web