Hejk na houbové čalamádě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • koření na ryby
    • máslo
    • 4
      ks ryba Hejk, nebo jiná ryba
    • 1
      sklenice houbová čalamáda sterilovaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ryby nasolíme, dáme do pekáčku, posypeme kořením, přidáme kousek másla a malinko podlijeme vodou. Dáme péct do trouby, asi po 15 min. přidáme čalamádu a dáme zapéct na dalších cca 10 minut. Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    17. 10. 2006 11:32

    Vyborne zdrave jidlo! Delam to s rajcata a houby, calamada me nenapadla, vinikajici napad pani Malinova:-)