Hejk na houbové čalamádě

Střední
Ingredience
Sůl  
Koření na ryby  
Máslo  
Ryba
Hejk, nebo jiná ryba
4 ks
Houbová čalamáda
sterilovaná
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby nasolíme, dáme do pekáčku, posypeme kořením, přidáme kousek másla a malinko podlijeme vodou. Dáme péct do trouby, asi po 15 min. přidáme čalamádu a dáme zapéct na dalších cca 10 minut. Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Hejk na houbové čalamádě

Komentáře

  1. Airan   17.10.2006 | 11:32 | reagovat |

    Vyborne zdrave jidlo! Delam to s rajcata a houby, calamada me nenapadla, vinikajici napad pani Malinova:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web