Autor:

Hedvábný koláč

Střední
Těsto
Máslo 120 g
Moučkový cukr 80 g
Hladká mouka 200 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Těsto
Hladká mouka 30 g
Krém
Bílý jogurt 1 ks
Cukr krupice 100 g
Žloutek 3 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Hladká mouka 30 g
Drobenka
Máslo 60 g
Polohrubá mouka 70 g
Cukr krupice 60 g
Skořice  
Ingredience
Broskve
Nektarinky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Vypracujeme těsto a necháme alespoň 1 hodinu v lednici. Formu na koláč vymažeme a vysypáme moukou. Těsto do formy natlačíme, propícháme vidličkou a pečeme 20 minut při 180 °C. Broskve (nektarinky, meruňky) oloupeme, nakrájíme na prochladlý korpus a potřeme krémem. Opět vložíme do trouby a necháme ztuhnout (asi 20 minut při 180 °C).

Koláč posypeme drobenkou a pečeme posledních 15-20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Recept na víkend: Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Články z

Komentáře k receptu: Hedvábný koláč

Komentáře

  1. Gábina H   27.08.2007 | 9:55 | reagovat | závadný

    Koláč je moc dobrý, jen jsem do náplně místo žloutků a mouky přidala trochu pudinku.Pekla jsem se švestkami, moc to všem chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web