Haračumparajda

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžička hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce máslo nebo sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na másle nebo na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, na to dáme maso, podlijeme a dusíme. Nakonec přidáme trochu kečupu. Podáváme s rýží či pečenými brambory.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jan Němec
    Jan Němec |

    29. 12. 2010 14:09

    Dělal jsem to z telecího a bylo to dobré. Honza

  • Lucia Drotárová
    Lucia Drotárová |

    9. 11. 2009 22:47

    Tohle není moc dobře napsané - například zde chybí kolik má být toho masa (když už ne jaké přesně, nebo s čím má autorka dobrou zkušenost). Podle množství cibule to vypadá jako byn to měl být recept na jednu porci (a tomu odpovídající hmotnost masa)?

  • Gabriela Bezděková
    Gabriela Bezděková |

    5. 4. 2009 16:16

    Oběd jsme udělaly také ze zadního a bylo to výborné ještě jsem přidala feferonku.

  • DÁDA RATHOVÁ
    DÁDA RATHOVÁ |

    17. 9. 2006 10:06

    Pokud jde o maso zkusila jsem hov. zadní a je to super .POCHUTNALI JSME SI VŠICHNI I NAŠE ROZMLSANÉ DĚTI.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 9. 2006 07:22

    A odkiaľ ten krásny názov ?

  • Flitt Flittovič
    Flitt Flittovič |

    13. 9. 2006 16:12

    no to je pravda

  • Anonym
    Anonym |

    18. 12. 2004 12:32

    Škoda,že zde není napsáno jo jaké hovězí maso jde