Autor:

Hanas grilovací tajemství

Snadné
Ingredience
Česnek
větší
1 stroužek
Olivový olej
množství podle masa - dno pekáče by mělo být zakryté
 
Kmín 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Kečup 2 lžíce
Hot Sauce
dle chuti
 
Sojová omáčka
nebo Maggi
3 lžíce
Marmeláda 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Česnek nastrouháme a vše smícháme dohromady (můžeme přidat i 1 lžíci pálivých zrníček z papriky). Nalijeme na maso i na klobásy a necháme přes noc odležet v ledničce.
Druhý den maso grilujeme a zbylým omastkem potíráme. Až je maso hotovo už jen mlsáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hanas grilovací tajemství

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web