Autor:

Hanas grilovací tajemství

Snadné
Ingredience
Česnek
větší
1 stroužek
Olivový olej
množství podle masa - dno pekáče by mělo být zakryté
 
Kmín 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Kečup 2 lžíce
Hot Sauce
dle chuti
 
Sojová omáčka
nebo Maggi
3 lžíce
Marmeláda 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Česnek nastrouháme a vše smícháme dohromady (můžeme přidat i 1 lžíci pálivých zrníček z papriky). Nalijeme na maso i na klobásy a necháme přes noc odležet v ledničce.
Druhý den maso grilujeme a zbylým omastkem potíráme. Až je maso hotovo už jen mlsáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Hanas grilovací tajemství

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web