Hanácké bóček

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 1
      balení olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • kmín
    • 1
      lahev pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Dáme do pekáčku a podlijeme pivem. Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu. Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje. Ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmeme, sós prohřejeme, vyšleháme a zahustíme tmavou jíškou.
2
Podáváme s knedlíkem a se zelím.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.