Autor:

Hanácké bóček

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 1 balení
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika  
Kmín  
Pivo 1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Dáme do pekáčku a podlijeme pivem. Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu. Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje. Ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmeme, sós prohřejeme, vyšleháme a zahustíme tmavou jíškou.

Podáváme s knedlíkem a se zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Hanácké bóček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web