Autor:

Hanácké bóček

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 1 balení
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika  
Kmín  
Pivo 1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Dáme do pekáčku a podlijeme pivem. Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu. Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje. Ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmeme, sós prohřejeme, vyšleháme a zahustíme tmavou jíškou.

Podáváme s knedlíkem a se zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Hanácké bóček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web