Hana's grilovací tajemství

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: fanfulinek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      stroužek česnek
    • olivový olej Nebo jiný (množství dle masa - dno pekáče by mělo být zakryté)
    • 1
      lžíce kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • hot sauce
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      lžíce sojová omáčka Nebo maggi
    • 1
      lžíce pálivá paprika Zrníček
    • 2
      lžíce marmeláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek nastrouháme a vše smícháme dohromady a nalijeme na maso i na klobásy a necháme přes noc odležet v ledničce, druhý den maso grilujeme a zbylým omastkem potíráme. Až je maso hotovo už jen mlsáme.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    13. 2. 2008 12:45

    Nejsem autor,ale já bych použila kyselejší ,možná by šla rybízová či meruňková,ale proč nezkusit ty švestková,zkuste.Může to být dobroučké.:-))PS

  • elife69
    elife69 |

    12. 2. 2008 22:40

    jakou marmeládu bych měl použít?šly by i povidla(švestkový)?

  • lulu
    lulu |

    24. 4. 2006 09:52

    moc dobré

  • Jakub Sima
    Jakub Sima |

    17. 5. 2004 20:02

    Hele tak jsem dnes kvuli tobe zkousel nalozit masicko a docela to je dobre.sice jsem neveril te marmelade,ale jde to no.jinak je to super.jeste zitra k obedu si neco dam(aby to ulezelo tak,jak to ma).Mas to moc dobre AHOJ.