Halušky se zelím a zakysanou smetanou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kysané zelí
    • 2
      ks zakysaná smetana
    • 200
      g anglická slanina
    • cibule
    • halušky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí uvaříme do měkka, nezaprašujeme ani neděláme žádnou zásmažku, jen scedíme. Na cibuli osmahneme anglickou slaninu a klobásku.
2
Přidáme na halušky, promícháme se smetanou a se zelím.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    2. 9. 2012 20:24

    Halušky se mi povedli a hlavně, vždycky dělám dvě varianty . Doporučuji podusit kuře s paprikou a rajčata. Zelí a halušky a halušky a zelennový - kuřecí sos. :-) najednou mám i večeři.

  • Blanka Vaverková
    Blanka Vaverková |

    23. 3. 2007 11:19

    Přítel preferuje na talíři kus pořádný flákoty,ale minule mě sám navrhl,že by si dal ty výborný halušky,takže super!!!Dík za recept-jednoduché,levné a hlavně chutné.

  • Klára
    Klára |

    21. 10. 2005 14:55

    Bylo to docela dobré. Asi bych to nemusela každý den ale moje babička si na nich vítečně pochutnala.

  • Klára
    Klára |

    20. 10. 2005 08:27

    Dnes to zkusím, to vypadá výborně. Tak jsem zvědavá jak se to povede.

  • soby
    soby |

    16. 3. 2005 13:39

    Bylo to vyborne!!! Dala jsem jen anglickou slaninu.

  • Lucie Szabó
    Lucie Szabó |

    23. 1. 2005 12:17

    Vynikající. Celá rodina si pochutnala.