Halušky patří mezi tradiční slovenské pokrmy, které se těší velké oblibě i v Česku. Jedná se o noky z bramborového těsta, které se připravují na nejrůznější způsoby - nejčastěji buď s brynzou, nebo právě s kysaným zelím.
RADA: Jak rychle oloupat brambory?
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: Jak nakrájet zelí?
RADA: Jak správně připravit halušky?
Zapečené brynzové halušky
Babiččiny halušky
Halušky podle Martinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
levné, chutné, jednoduché.. a s těsta na halušky z prášku kde se přidá jen voda...i rychlé.... 8-)
vyzkousim
Prostě mňamka. <3 :-)
Květákové placičky se sýrem
Rýžové placky
Česnečka z uzených kostí
Výborné koláčky
Duo bábovka
Bramboráčky se zelím a slaninou
Zapečené brambory 2
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Vynikající kuře na paprice
Asijské nudle se zeleninou a krevetami
Kuře v parmazánu se salátem
Brokolicová polévka se smetanou
Strakaté blondie
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza