Autor:

Halušky s kysaným zelím

Střední
Ingredience
Brambory 750 g
Kysané zelí 400 g
Uzená slanina 200 g
Polohrubá mouka 250 g
Sůl  
Halušky s kysaným zelím

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme s lžící oleje, přidáme kysané zelí, osolíme (můžeme i jemně opepřit) a podusíme 10-15 minut.
Brambory nastrouháme, osolíme a dobře promícháme s moukou.
Do vroucí osolené vody hážeme halušky přes speciální cedník (nebo přes struhadlo s velkými otvory).
Opatrně jednou promícháme.
Když halušky vyplavou na povrch, scedíme je.
Halušky promícháme se zelím a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 20 x
1-
4.75 20 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Halušky s kysaným zelím

Komentáře

  1. Hana   12.11.2015 | 9:52 | reagovat |

    Jsou výborné také doporučuji dělat ze dvou dávek. 8-)

  2. silvik T.   11.02.2015 | 11:30 | reagovat |

    Výborné,dělávam často :-P

  3. rude   28.01.2015 | 22:06 | reagovat |

    Lepší halušky sem snad ani nejdel .... doporučuji výborne lepší jak od babiny pochutnala si celá partie

  4. rude   28.01.2015 | 21:59 | reagovat |

    výbrné mohu jen doporučit poprve co sem si dělal sám halušky .... doporučuji vyzkoušet

  5. Marta B.   12.01.2015 | 19:22 | reagovat |

    Výborné !Taky dopuručuji dělat ze dvou dávek...tento recept je tak na tři porce :-)

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web