Autor:

Hadí maso

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso 800 g
Koření na kuře 1 lžíce
Vejce 4 ks
Škrobová moučka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce, zahustíme škrobovou moučkou, moukou a okořeníme. Vše smícháme do středně husté hmoty a necháme odpočinout do druhého dne.

Na pánvi rozehřejeme tuk a rozprostřeme masovou směs do tvaru omelety. Opečeme ji z obou stran dorůžova. Potom ji vidličkou rozdělíme na části - podle kousků masa - a dosmažíme. Podáváme s bramborem nebo jen s rohlíkem.

Recept je z kalendáře P. Novotného

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Hadí maso

Komentáře

  1. Hana   06.12.2007 | 10:55 | reagovat |

    Opravdu výborné masíčko. Ani není třeba nechat uležet do druhého dne.Směs jsem si připravila odpoledne a dělala k večeři.Všem moc chutnalo.Lze dochutit oblíbeným kořením, já osobně miluju ADŽIKU.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web