Autor:

Hadí maso

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso 800 g
Koření na kuře 1 lžíce
Vejce 4 ks
Škrobová moučka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce, zahustíme škrobovou moučkou, moukou a okořeníme. Vše smícháme do středně husté hmoty a necháme odpočinout do druhého dne.

Na pánvi rozehřejeme tuk a rozprostřeme masovou směs do tvaru omelety. Opečeme ji z obou stran dorůžova. Potom ji vidličkou rozdělíme na části - podle kousků masa - a dosmažíme. Podáváme s bramborem nebo jen s rohlíkem.

Recept je z kalendáře P. Novotného

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Hadí maso

Komentáře

  1. Hana   06.12.2007 | 10:55 | reagovat |

    Opravdu výborné masíčko. Ani není třeba nechat uležet do druhého dne.Směs jsem si připravila odpoledne a dělala k večeři.Všem moc chutnalo.Lze dochutit oblíbeným kořením, já osobně miluju ADŽIKU.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web