Autor:

Guštli-noni

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 kg
Droždí 40 g
Voda 500 ml
Sůl  
Náplň
Skopové maso
vařené mleté
300 g
Vejce
1-2
2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Vypracujeme těsto, vyválíme na obdélník asi 1,5 cm silný, rozetřeme náplň, srolujeme a roládu stočíme do spirály (jako při ždímání). Spirálu nakrájíme na kousky asi 2 cm silné, propícháme vidličkou a na vymazaném plechu upečeme.

Poznámka: guštli-noni jsou uzbecké masové pirožky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Guštli-noni

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   24.04.2007 | 7:55 | reagovat |

    Lenča, použite hocijaké iné mäso, recept je uzbecký, preto tá baranina. Ale mäžete použiť mäso, aké máte radi.

  2. lenča   23.04.2007 | 19:57 | reagovat |

    Recept vypadá docela in........Ale to beranní maso,no nevím,nevím,to asi není běžná domácí věc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web