Autor:

Guštli-noni

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 kg
Droždí 40 g
Voda 500 ml
Sůl  
Náplň
Skopové maso
vařené mleté
300 g
Vejce
1-2
2 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Vypracujeme těsto, vyválíme na obdélník asi 1,5 cm silný, rozetřeme náplň, srolujeme a roládu stočíme do spirály (jako při ždímání). Spirálu nakrájíme na kousky asi 2 cm silné, propícháme vidličkou a na vymazaném plechu upečeme.

Poznámka: guštli-noni jsou uzbecké masové pirožky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Guštli-noni

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   24.04.2007 | 7:55 | reagovat |

    Lenča, použite hocijaké iné mäso, recept je uzbecký, preto tá baranina. Ale mäžete použiť mäso, aké máte radi.

  2. lenča   23.04.2007 | 19:57 | reagovat |

    Recept vypadá docela in........Ale to beranní maso,no nevím,nevím,to asi není běžná domácí věc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web