Autor:

Gulášovka šéfkuchaře Káji

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Mleté maso  
Brambory  
Cibule  
Sádlo  
Masox  
Česneková pasta  
Mletá sladká paprika  
Hladká mouka  
Podravka  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Mleté

Na pánvi si osmahneme osolené a opepřené mleté maso.
V rendlíku na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou, moukou a chviličku restujeme.
Zalijeme vodou a dobře rozmícháme.
Přidáme maso a brambory nakrájené na kostičky.
Dále česnekovou pastu, podravku, masox, dosolíme, dopepříme a na konec provoníme majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Gulášovka šéfkuchaře Káji

Komentáře

  1. kuchařka   02.02.2014 | 17:51 | reagovat | závadný

    Je nutné provonět morálkou, když už jsme zkazily polévku masoxem s podravkou? Šéfkuchař je pěkný amatér, toho bych hnala z kuchyně okamžitě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web