Autor:

Gulášovka šéfkuchaře Káji

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Mleté maso  
Brambory  
Cibule  
Sádlo  
Masox  
Česneková pasta  
Mletá sladká paprika  
Hladká mouka  
Podravka  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Mleté

Na pánvi si osmahneme osolené a opepřené mleté maso.
V rendlíku na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou, moukou a chviličku restujeme.
Zalijeme vodou a dobře rozmícháme.
Přidáme maso a brambory nakrájené na kostičky.
Dále česnekovou pastu, podravku, masox, dosolíme, dopepříme a na konec provoníme majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Gulášovka šéfkuchaře Káji

Komentáře

  1. kuchařka   02.02.2014 | 17:51 | reagovat |

    Je nutné provonět morálkou, když už jsme zkazily polévku masoxem s podravkou? Šéfkuchař je pěkný amatér, toho bych hnala z kuchyně okamžitě.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web