Gulášovka šéfkuchaře Káji

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
40 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Marrysol

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mleté maso
    • brambory
    • cibule
    • sádlo
    • masox
    • česneková pasta
    • mletá sladká paprika
    • hladká mouka
    • podravka
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi si osmahneme osolené a opepřené mleté maso.
2
V rendlíku na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou, moukou a chviličku restujeme.
3
Zalijeme vodou a dobře rozmícháme.
4
Přidáme maso a brambory nakrájené na kostičky.
5
Dále česnekovou pastu, podravku, masox, dosolíme, dopepříme a na konec provoníme majoránkou.
Zařazení: Maso Polévky Mleté

Komentáře k receptu

  • kuchařka
    kuchařka |

    2. 2. 2014 17:51

    Je nutné provonět morálkou, když už jsme zkazily polévku masoxem s podravkou? Šéfkuchař je pěkný amatér, toho bych hnala z kuchyně okamžitě.