Autor:

Guláš ze slepice s uzeninou

Snadné
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice
1 ks
Cibule
velké
2 ks
Česnek
2-3
3 stroužek
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl 1 špetka
Kečup - jemný 1 lžíce
Klobása
nožičky
2 ks
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Kostru můžeme použít na menší množství polévky. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek (stačí jen co zesklovatí), přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso, osolíme a dusíme, než maso změkne. Potom guláš zahustíme hladkou moukou a dochutíme kečupem. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu.

Jako příloha jsou velmi dobré špagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Guláš ze slepice s uzeninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web