Guláš ze slepice s uzeninou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks slepičí maso celá slepice
    • 2
      ks cibule velké
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      ks klobása nožičky
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Kostru můžeme použít na menší množství polévky. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek (stačí jen co zesklovatí), přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso, osolíme a dusíme, než maso změkne. Potom guláš zahustíme hladkou moukou a dochutíme kečupem. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu.
2
Jako příloha jsou velmi dobré špagety.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.