Autor:

Guláš ze slepice s uzeninou

Snadné
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice
1 ks
Cibule
velké
2 ks
Česnek
2-3
3 stroužek
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl 1 špetka
Kečup - jemný 1 lžíce
Klobása
nožičky
2 ks
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Kostru můžeme použít na menší množství polévky. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek (stačí jen co zesklovatí), přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso, osolíme a dusíme, než maso změkne. Potom guláš zahustíme hladkou moukou a dochutíme kečupem. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu.

Jako příloha jsou velmi dobré špagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Guláš ze slepice s uzeninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web