GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové ramínko
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,5
      l vepřový vývar i z kostky
    • 500
      g mrkev
    • 200
      g pórek
    • 500
      g brambory
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité.vývarem velmi mírně 30 minut vaříme. Mezitím rozkrájíme na kolečka očištěnou a opranou mrkev a pórek. Oloupané brambory rozkrájíme na kostičky a všechnu zeleninu přidáme po 30 minutách varu k masu. Společně dalších 20 minut dusíme pod.pokličkou. Petrželku opereme a jemně rozkrájíme. Guláš nakonec podle chuti ještě přisolíme a dopepříme. Před podáváním jej zasypeme petrželkou
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.