Autor:

GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Střední
Ingredience
Vepřové ramínko 400 g
Máslo 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřový vývar
i z kostky
1/2 l
Mrkev 500 g
Pórek 200 g
Brambory 500 g
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité.vývarem velmi mírně 30 minut vaříme. Mezitím rozkrájíme na kolečka očištěnou a opranou mrkev a pórek. Oloupané brambory rozkrájíme na kostičky a všechnu zeleninu přidáme po 30 minutách varu k masu. Společně dalších 20 minut dusíme pod.pokličkou. Petrželku opereme a jemně rozkrájíme. Guláš nakonec podle chuti ještě přisolíme a dopepříme. Před podáváním jej zasypeme petrželkou

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4+ (hodnoceno 3x)
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web