Autor:

Guláš z hub

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Hříbky
nakrájené na větší kousky (2-2,5cm)
400 g
Cibule
větší
1 ks
Kmín 1 lžička
Sádlo 2 lžíce
Sůl  
Nové koření mleté 1 lžička
Zázvor - mletý
půl lžičky
 
Paprika - sladká
množství podle kvality - kvalitnější stačí méně
3 lžička
Pálivá paprika
půl lžičky
 
Tymián
větší
2 špetka
Pepř celý 6 ks
Masox 1 ks
Bobkový list 2 ks
Strouhanka  
Guláš z hub

Postup přípravy:

Rozpustíme sádlo, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidejte hříbky, kmín a sůl a nechte 10-15 minut restovat. Můžete podlít trochou vody a houby chvilku podusit.
Pak přidejte koření, chvíli míchejte, přilejte asi litr vody, bujón a nechte povařit. Zahustěte strouhankou (nebo hladkou rozmíchanou ve vodě, pokud chcete), dochuťte solí, paprikou.

Podávejte s knedlíkem/vařenými brambory/těstovinami/chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Guláš z hub

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web