Guláš starého rančera

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g fazole
    • 200
      g uzené maso Nebo uzeniny
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • česnek
    • pažitka Na posypání
    • bobkový list
    • nové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Namočené fazole uvaříme s bobkovým listem a novým kořením do měkka. Rozehřejeme tuk, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalijeme vývarem s uzeného masa (děláme-li s uzeninou, zalijeme vodou a přidáme trochu masoxu).
2
Za stálého míchání povaříme - omáčka má být hustá, přidáme předem uvařené fazole, promícháme a dochutíme kečupem, česnekem a solí. Uvařené maso (nebo uzeninu) nakrájíme na kousky a rovněž vmícháme do pokrmu. Na talíři posypeme pažitkou. Podává se s pečivem.
Zařazení: Maso Uzené Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hooky
    Hooky |

    23. 7. 2012 22:52

    Gůláš byl dobrý chutnal mi sice mi tam chyběl náš pravý český česnek ale to nevadí :-) :-) :-)