Autor:

Guláš starého rančera

Střední
Ingredience
Fazole 300 g
Uzené maso
Nebo uzeniny
200 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Paprika 1 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Česnek  
Pažitka
Na posypání
 
Bobkový list  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené, Uzeniny

Namočené fazole uvaříme s bobkovým listem a novým kořením do měkka. Rozehřejeme tuk, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalijeme vývarem s uzeného masa (děláme-li s uzeninou, zalijeme vodou a přidáme trochu masoxu).

Za stálého míchání povaříme - omáčka má být hustá, přidáme předem uvařené fazole, promícháme a dochutíme kečupem, česnekem a solí. Uvařené maso (nebo uzeninu) nakrájíme na kousky a rovněž vmícháme do pokrmu. Na talíři posypeme pažitkou. Podává se s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Guláš starého rančera

Komentáře

  1. Hooky   23.07.2012 | 22:52 | reagovat | závadný

    Gůláš byl dobrý chutnal mi sice mi tam chyběl náš pravý český česnek ale to nevadí :-) :-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web