Autor:

Guláš na černém pivu

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Cibule 3 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Paprika  
Pivo - černé  
Hladká mouka  
Sojová omáčka
hustá
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrájím cibule na větší kousky, osmahnu na oleji (sádle), míchám, až chytne barvu vlastních slupek. Přidám na kousky nakrájený česnek, na úhledné kousky nakrájené maso. Zasypu hladkou moukou. Míchám a nechám vysmahnout přebytečnou tekutinu, přidám papriku. Přidám pepř, 1 lžíci sójové hutné omáčky. Podliji černým pivem, stáhnu teplotu na minimum, aby pomalu probublávalo, stále hlídám a míchám až do měkka.

Od guláše neodcházím, stále hlídám stupeň měknutí masa. Může to trvat až dvě hodiny, ale bohatě se vyplatí, je výborný, má přepychovou barvu, vůni, no, vše, co má tento gurmánský dlabanec mít. K tomu zpravidla podávám chlupaté knedlíčky, nebo poctivé houskové.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Guláš na černém pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web