Grónská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g šunkový salám
    • 100
      g cihla
    • 1
      ks cibule menší
    • 0,5
      balíček máslo
    • 1
      ks apetito velké
    • 1
      sklenice hellmans yofresh

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mlýnku umeleme střídavě salám, cibuli, cihlu.
2
V míse našleháme sýr Apetito s máslem a postupně zašleháme umletou směs, kterou nakonec vylehčíme tatarkou.
3
Výborná na čerstvé bagetky či rohlíky.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Linda83
    Linda83 |

    2. 9. 2011 11:18

    já mám špatné zkušenosti i s rozsekáním v robotu... také mi zhořkla :-(

  • Káča
    Káča |

    15. 12. 2006 18:18

    Falešná humrová je s celerem. V Gronské jsem ho ještě nepotkala.??

  • Martina
    Martina |

    26. 10. 2006 07:56

    Já tedy grónskou taky dělám s celerem, okoukala jsem to tak v obchodě. Ale tuhle zkusím taky, nemusela by být špatná.Všechno sekám v malém mixéru, včetně cibule a je to v pohodě.

  • bramborka
    bramborka |

    26. 9. 2006 09:49

    Mě se také Ivo stalo že mi zhořkla,ale při strouhání.A mé malé děti kdy vidí v pomazánce sebe menší kousek cibulky,tak to nevezmou do pusy.Proto to už melu,ale po malých kouscích společně s větším kusem té šunky a hořká není.A hlavně děti vesele baští.

  • Martina
    Martina |

    26. 9. 2006 08:51

    Nemá být grónská pomazánka náhodou s celerem?

  • Iva Přikrylová
    Iva Přikrylová |

    25. 9. 2006 15:55

    Mám špatné zkušenosti s mletím cibule. Když se umele, tak zhořkne. Je lepší ji jemně nakrájet, nebo rozsekat v robotu.

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    25. 9. 2006 13:08

    Čekala jsem, že bude z ryby...ale neříkám, že nemusí být dobrá