Grilované paličky v jogurtové marinádě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks kuřecí maso paličky
    • 1
      ks citron šťáva
    • 6
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička kurkuma
    • 1
      lžíce petržel sekaná zelená
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      špetka kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z citronové šťávy, jogurtu, kurkumy, petrželky, oleje, soli, pepře a kari umícháme marinádu, jíž potřeme kuřecí paličky. Necháme přes noc v chladu a pak je z každé strany ugrilujeme (cca 7 minut). Nezaškodí také paličky před ukončením tepelné úpravy potřít olejem s kořením, aby získaly pikantní křupavou kůrčiku.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • recepty 73
    recepty 73 |

    20. 5. 2010 15:06

    Bóže :-((,opravte,prosím,někdo tu katastrofu do konce pracovní doby,ať to tu nestraší celý víkend.... .Dík.Jiří

  • Ladia -
    Ladia - |

    20. 5. 2010 11:56

    Ty paličky - zůstaly. Já nemám přiliš dobré zkušenosti s jogurtem při grilování, rád se připaluje... ale marináda to je jistě chutná.