Autor:

Gratinované brambory

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Smetana  
Provensálské bylinky  
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory nakrájíme na tenké plátky, vyskládáme do pekáče, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, nejlépe olivovým. Graťáky přikryjeme alobalem a vložíme do rozpálené trouby.

Po 30 minutách brambory vyndáme, bohatě polijeme smetanou a dáme na 10 minut zpět do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Gratinované brambory

Komentáře

  1. milena stefanova   30.04.2006 | 20:40 | reagovat |

    Dnes jsem je dělala k obědu a byly výborné.Jen se po nich zaprášilo.Přidala jsem jenom nakrájenou cibuli a bylo to výborné.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web