Autor:

Gratinované brambory

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Smetana  
Provensálské bylinky  
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory nakrájíme na tenké plátky, vyskládáme do pekáče, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, nejlépe olivovým. Graťáky přikryjeme alobalem a vložíme do rozpálené trouby.

Po 30 minutách brambory vyndáme, bohatě polijeme smetanou a dáme na 10 minut zpět do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Gratinované brambory

Komentáře

  1. milena stefanova   30.04.2006 | 20:40 | reagovat |

    Dnes jsem je dělala k obědu a byly výborné.Jen se po nich zaprášilo.Přidala jsem jenom nakrájenou cibuli a bylo to výborné.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web