Gratinované brambory

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • smetana
    • provensálské bylinky
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na tenké plátky, vyskládáme do pekáče, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, nejlépe olivovým. Graťáky přikryjeme alobalem a vložíme do rozpálené trouby.
2
Po 30 minutách brambory vyndáme, bohatě polijeme smetanou a dáme na 10 minut zpět do trouby.
Zařazení: Přílohy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • milena stefanova
    milena stefanova |

    30. 4. 2006 20:40

    Dnes jsem je dělala k obědu a byly výborné.Jen se po nich zaprášilo.Přidala jsem jenom nakrájenou cibuli a bylo to výborné.Díky