Autor:

Gratinované brambory

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Smetana  
Provensálské bylinky  
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory nakrájíme na tenké plátky, vyskládáme do pekáče, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, nejlépe olivovým. Graťáky přikryjeme alobalem a vložíme do rozpálené trouby.

Po 30 minutách brambory vyndáme, bohatě polijeme smetanou a dáme na 10 minut zpět do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Gratinované brambory

Komentáře

  1. milena stefanova   30.04.2006 | 20:40 | reagovat |

    Dnes jsem je dělala k obědu a byly výborné.Jen se po nich zaprášilo.Přidala jsem jenom nakrájenou cibuli a bylo to výborné.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web