Autor:

Gnocchi s žampionovou omáčkou a kapustou

Snadné
Ingredience
Gnocchi 1 balení
Žampionová polévka v sáčku 1 balíček
Smetana 1 kelímek
Kapusta  
Žampiony
čerstvé nebo sterilované
 
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Z hub

Osmahneme nakrájenou cibulku do sklovata, přidáme žampiony a kapustu. Chvilku podusíme, poznáme na barvě kapusty, až bude téměř hotová, přidáme studenou vodu smíchanou ze žampionovou polévkou (3/4 balení, polovina vody).
Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí, přídáme smetanu, necháme už jen přejít varem a přelíváme uvařené gnocchi.
Recept jsem objevil v jedné luxusní restauraci a upravil ho na snadnou přípravu do domácí kuchyně.
Kolik vody a kolik instantní polévky si každý upraví dle chuti a podle toho jaké přidává houby.
Příprava je poměrně snadná a rychlá.
Olej použijeme olivový, pokud nemáme, svou službu udělá i normální a nebál bych se ani sádla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Gnocchi s žampionovou omáčkou a kapustou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web