Autor:

Gnocchi s žampionovou omáčkou a kapustou

Snadné
Ingredience
Gnocchi 1 balení
Žampionová polévka v sáčku 1 balíček
Smetana 1 kelímek
Kapusta  
Žampiony
čerstvé nebo sterilované
 
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Z hub

Osmahneme nakrájenou cibulku do sklovata, přidáme žampiony a kapustu. Chvilku podusíme, poznáme na barvě kapusty, až bude téměř hotová, přidáme studenou vodu smíchanou ze žampionovou polévkou (3/4 balení, polovina vody).
Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí, přídáme smetanu, necháme už jen přejít varem a přelíváme uvařené gnocchi.
Recept jsem objevil v jedné luxusní restauraci a upravil ho na snadnou přípravu do domácí kuchyně.
Kolik vody a kolik instantní polévky si každý upraví dle chuti a podle toho jaké přidává houby.
Příprava je poměrně snadná a rychlá.
Olej použijeme olivový, pokud nemáme, svou službu udělá i normální a nebál bych se ani sádla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vyrazte na podzimní piknik na kolech! Články z

Komentáře k receptu: Gnocchi s žampionovou omáčkou a kapustou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web