Gnocchi s žampionovou omáčkou a kapustou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      balíček žampionová polévka v sáčku
    • 1
      kelímek smetana
    • kapusta
    • žampiony čerstvé nebo sterilované
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osmahneme nakrájenou cibulku do sklovata, přidáme žampiony a kapustu. Chvilku podusíme, poznáme na barvě kapusty, až bude téměř hotová, přidáme studenou vodu smíchanou ze žampionovou polévkou (3/4 balení, polovina vody).
2
Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí, přídáme smetanu, necháme už jen přejít varem a přelíváme uvařené gnocchi.
3
Recept jsem objevil v jedné luxusní restauraci a upravil ho na snadnou přípravu do domácí kuchyně.
4
Kolik vody a kolik instantní polévky si každý upraví dle chuti a podle toho jaké přidává houby.
5
Příprava je poměrně snadná a rychlá.
6
Olej použijeme olivový, pokud nemáme, svou službu udělá i normální a nebál bych se ani sádla.
Zařazení: Pokrmy Z brambor Z hub

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.