Gnocchi omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 1
      lžička bazalka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 100
      g sýr niva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zpěníme jarní cibulku (používám jen jarní cibulku, má lepší a výraznější chuť), přidáme na kousky nakrájenou libovou anglickou slaninu, na kousky nakrájenou cuketu, červenou papriku. Podlijeme vodou, necháme chvíli podusit a okořeníme solí, pepřem, bazalkou, kari a sladkou paprikou, kdo má rád ostřejší může přidat trochu chilli. Po chvíli přidáme kečup a na kousky nakrájenou nivu, která jídlo nejen zahustí, ale přidá mu tu pravou chuť.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.