Glazované karotky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • citronová šťáva
    • petrželka
    • 8
      ks karotka Velké

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné karotky nakrájejte na špalíčky nebo ozdobné silnější plátky, dejte do kastrolu s máslem a cukrem, zalijte vodou, aby byly přesně zakryté a vařte bez pokličky za občasného zamíchání. Voda se vypaří a karotky se potáhnou vrstvičkou máslového karamelu.
2
Dochuťte citronovou šťávou a na talíři posypte petrželkou. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    31. 1. 2006 12:54

    Prosím Kuchařku on - line o doplnění textu v postupu přípravy: Podáváme jako přílohu k pečenému masu.