Autor:

Gateau Au Chocolat

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Hořká čokoláda 125 g
Cukr 170 g
Vejce 2 ks
Polohrubá mouka 70 g
Prášek do pečiva 1 lžička
Mléko 2 lžíce
Vlašské ořechy
nasekané, podle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Máslo a čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr, žloutky a ušlehaný sníh s moukou a práškem do pečiva. Nalejeme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 25 minut (ne déle, aby koláč nevyschl).Můžeme podávat se šlehačkou a jahodami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tip na víkend: Kávové dezerty Články z

Komentáře k receptu: Gateau Au Chocolat

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web