Furmanské halušky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • 5
      lžíce hrubá mouka
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce mléko
    • 1
      lžička sůl
    • 150
      g bryndza
    • 1
      ks cibule menší
    • klobása domácí - kus
    • 100
      g uzený sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očistené zemiaky postrúhame, primiešame múku, osolíme a vypracujeme cesto.
2
V osolenej vriacej vode vyvaríme halušky (asi 2 minúty), scedíme ich a premiešame s bryndzou.
3
Na oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a tenké kolieska klobásy.
4
Každú porciu halušiek posypeme postrúhaným syrom a klobáskou s cibuľou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • zsn
    zsn |

    30. 12. 2014 23:33

    Miluji.