Autor:

Furmanské halušky

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Hrubá mouka 5 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Bryndza 150 g
Cibule
menší
1 ks
Klobása
domácí - kus
 
Uzený sýr 100 g
Olej  

Postup přípravy:

Očistené zemiaky postrúhame, primiešame múku, osolíme a vypracujeme cesto.

V osolenej vriacej vode vyvaríme halušky (asi 2 minúty), scedíme ich a premiešame s bryndzou.

Na oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a tenké kolieska klobásy.

Každú porciu halušiek posypeme postrúhaným syrom a klobáskou s cibuľou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Furmanské halušky

Komentáře

  1. zsn   30.12.2014 | 23:33 | reagovat |

    Miluji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web