Frankfurtská polévka the Best

Hodnocení:

Moje:

30 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks párek nožičky
    • 4
      ks brambory
    • 2
      lžička červená paprika
    • worcestrová omáčka
    • bylinky
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme do sklovata, přihodíme na půlkolečka pokrájené párky a orestujeme. Pak přidáme na drobno pokrájené brambory a lehce osmahneme. Zaprášíme paprikou a zalijeme vodou.
2
Dobře rozmícháme, osolíme, opepříme a přidáme trochu worchestru a bylinky. Teď příjde nejdůležitější část - část brambor a párku vyndáme a část necháme v hrnci a ručním mixérem rozmixujeme tak, aby vznikl jemný krém (je to výborná metoda, jak zahustit jakoukoliv polévku a nepoužít při tom mouku - jíšku)
3
No a nakonec chvilku povaříme a můžeme nandavat.
4
Dobrou chuť :-)
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.