Autor:

Francouzský chléb

Střední
Ingredience
Hladká mouka 200 g
Zelené olivy
lze nahradit sekanou petrželkou
150 g
Eidam sýr
krájený na kostičky
150 g
Slanina
libová nebo uzené
150 g
Mléko 150 ml
Prášek do pečiva 1 balíček
Vejce 4 ks
Rostlinný olej 5 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 lžička
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Všechny suroviny smícháme v hladké těsto a nalijeme do formy nebo do pekáče. Pečeme na 180 stupňů dozlatova. Dá se jíst teplý i studený.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Francouzský chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web