Autor:

Francouzské brambory podle maminky

Střední
Ingredience
Vařené brambory  
Sterilovaná zelenina  
Vařená vejce  
Mléko  
Salám
Podel chuti
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Vařené brambory oloupeme, protlačíme přes mřížkované síto, nebo nakrájíme na kolečka, vajíčka nakrájíme na drobno, ze zeleniny scedíme vodu, přidáme nakrájené uzené maso nebo salám a vše promícháme v hrnci a zalejeme mlékem. Na středním ohni vaříme tak 10-15 minut. Zaléváme mlékem tak, aby brambory pěkně vpily mléko a obalily se takovou jemnou kašičkou, ale neměly by plavat. Na konci dochutíme solí a pepřem.

Podávat můžeme s červenou řepou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Francouzské brambory podle maminky

Komentáře

  1. noname   04.08.2012 | 15:13 | reagovat |

    pražské brambory ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web