Autor:

Francouzské brambory podle maminky

Střední
Ingredience
Vařené brambory  
Sterilovaná zelenina  
Vařená vejce  
Mléko  
Salám
Podel chuti
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Vařené brambory oloupeme, protlačíme přes mřížkované síto, nebo nakrájíme na kolečka, vajíčka nakrájíme na drobno, ze zeleniny scedíme vodu, přidáme nakrájené uzené maso nebo salám a vše promícháme v hrnci a zalejeme mlékem. Na středním ohni vaříme tak 10-15 minut. Zaléváme mlékem tak, aby brambory pěkně vpily mléko a obalily se takovou jemnou kašičkou, ale neměly by plavat. Na konci dochutíme solí a pepřem.

Podávat můžeme s červenou řepou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Francouzské brambory podle maminky

Komentáře

  1. noname   04.08.2012 | 15:13 | reagovat | závadný

    pražské brambory ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web