Autor:

Francouzské brambory podle maminky

Střední
Ingredience
Vařené brambory  
Sterilovaná zelenina  
Vařená vejce  
Mléko  
Salám
Podel chuti
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Vařené brambory oloupeme, protlačíme přes mřížkované síto, nebo nakrájíme na kolečka, vajíčka nakrájíme na drobno, ze zeleniny scedíme vodu, přidáme nakrájené uzené maso nebo salám a vše promícháme v hrnci a zalejeme mlékem. Na středním ohni vaříme tak 10-15 minut. Zaléváme mlékem tak, aby brambory pěkně vpily mléko a obalily se takovou jemnou kašičkou, ale neměly by plavat. Na konci dochutíme solí a pepřem.

Podávat můžeme s červenou řepou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Francouzské brambory podle maminky

Komentáře

  1. noname   04.08.2012 | 15:13 | reagovat |

    pražské brambory ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web